Author Topic: Mods Issue  (Read 201 times)

PV2 W. Benson

  • 11B Infantryman
  • Combat Element
  • Posts: 15
Mods Issue
« on: November 02, 2021, 06:15:51 PM »
Receiving the following error messages at various points in the start-up sequence:

"addon '506th_util_lowgrass' requires addon 'CUP_World_Clutter'
"Addon '506th_oow_mainmenu' requiresa addob '506th_mainmenu'"

"Picture \cup\terrains\cup_terrains_core\cup_terrains_logo_mod.paa not found"
"No entry 'bin\config.bin/CfgVehicles/Land_HouseV2_04.scope'"

"You cannot play/edit this mission; it is dependent on downloadablw content that has been deleted.CUP_editor_plants_Config, CUP_Misc_e_Config, CUP_CAMisc, CUP_Buildings_Config, CUP_WarfareBuildings, CUP_StandaloneTerrains_Core_Faction"

I have downloaded and updated all 506th Mods to latest versions, and configured my presets for both 506th Public Server and 506 Server, respectively.

Please assist.

-B.

W. BENSON
PV2, USA
Infantryman, 1-506 Infantry

CW2 Clay

  • 153A Rotary Wing Aviator
  • Aviation Element
  • Posts: 525
Re: Mods Issue
« Reply #1 on: November 02, 2021, 07:38:23 PM »
Did you place your Userconfig file into your base arma 3 directory?
D. CLAY
CW2, USA
Rotary Wing Aviator, Co D\5-101st Brigade


PV2 W. Benson

  • 11B Infantryman
  • Combat Element
  • Posts: 15
Re: Mods Issue
« Reply #2 on: November 02, 2021, 07:46:46 PM »
I think so. There was no folder for "Userconfig", so I made one. Should I put it elsewhere?
W. BENSON
PV2, USA
Infantryman, 1-506 Infantry

CW2 Clay

  • 153A Rotary Wing Aviator
  • Aviation Element
  • Posts: 525
Re: Mods Issue
« Reply #3 on: November 03, 2021, 07:42:12 PM »
I think so. There was no folder for "Userconfig", so I made one. Should I put it elsewhere?

The userconfig file should be apart of the list of downloads from your recruiter when you extract it it should not have an @ in front of the name like the rest of the mods do and it might be lower case userconfig
D. CLAY
CW2, USA
Rotary Wing Aviator, Co D\5-101st Brigade


TSgt Hardman

  • 1Z371 Tactical Air Control Party
  • Combat Element
  • Posts: 6033
Re: Mods Issue
« Reply #4 on: November 03, 2021, 07:46:00 PM »
These errors are not userconfig related.

I suggest you ensure that all your mod folders extracted correctly, without double-nested @ folders (e.g. It should be @506th\addons not @506th\@506th\addons).

Failing that, try re-extracting the ZIP, and if it still fails, re-download.
O. HARDMAN
TSgt, USAF
Reserve Platoon, 1-506 Infantry